Genieten van rust en ruimte van de B&B, of juist van vermaak

Begin uw dag ontspannen in uw eigen comfortabele appartement. Blader nog even in de ochtendkrant en geniet van de geur van verse koffie. Na een lekker ontbijt ligt er nog een heerlijke dag voor u, waarin u van alles kunt doen. Er is veel te kiezen. Wordt het een actieve dag in de buitenlucht, naar hartenlust shoppen, musea bezoeken of gewoon genieten van een goed boek in de tuin? Er is genoeg te beleven rondom B&B At MarRie’s

Ontdek de omgeving

B&B At MarRie’s ligt in de natuurrijke en groene IJsselvallei, tussen de Veluwe en de IJssel. Hier vindt u weidse uiterwaarden, rood-witte koeien in het land, statige boerenhoeven, gezellige dorpjes, en vooral: de rivier de IJssel die zich door het landschap slingert. U kunt hier eindeloos wandelen over smalle paadjes en kilometerslange fietstochten maken over de slingerende dijk. Of kies voor een dagje winkelen of cultuur snuiven in de dynamische Hanzesteden Deventer en Zutphen. Het kan allemaal in de nabije omgeving.

Wandelen en fietsen in de buurt van de B&B

Pak de fiets of de wandelschoenen en ga op pad. B&B At MarRie’s ligt namelijk in de IJsselvallei. De IJsselvallei is het gebied wat tussen de Veluwe en de IJssel ligt. In de IJsselvallei kunt u heel gevarieerd wandelen en fietsen. Het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk brengt u via smalle paadjes of middeleeuwse dijkjes langs pittoreske dorpjes, statige landgoederen en uitgestrekte uiterwaarden met wilgen en meidoornhagen. Ontdek de prachtige vergezichten, spot weidevogels, rust uit op een bankje, boomstronk, of bij een rustpunt.

Dagje winkelen of musea bezoeken

Wilt u liever een dagje shoppen of cultuur snuiven? De Hanzesteden Deventer en Zutphen en veelzijdig Apeldoorn liggen dichtbij B&B At MarRie’s. Alle drie steden kunt u binnen 15 tot 25 minuten met de auto bereiken. De B&B ligt namelijk in het hart van deze stedendriehoek.

Deventer

Maak in Deventer een stadswandeling door de authentieke straatjes langs bijzondere galeries, unieke winkeltjes en fijne plekjes voor een hapje en een drankje. Bezoek de Broederenkerk middenin het kloppende hart van Deventer of museum De Waag in het oudste waaggebouw van Nederland.

Zutphen

In de sfeervolle Hanzestad Zutphen vindt u historische panden, hofjes waarin de tijd heeft stilgestaan, unieke boetieks en speciaalzaken en volop cultuur. Ontdek Zutphen met de fluisterboot en luister naar de bijzondere verhalen van de schippers of geniet van de rust in het Agnietenhofje.

Apeldoorn

Apeldoorn is een levendige stad in het groen met een aantal attracties van formaat. De Oranjes
woonden en werkten er meer dan 300 jaar op Paleis Het Loo, dat met zijn imposante paleistuinen uw bezoek meer dan waard is. Of ontdek bijna 300 loslopende apen in het bijzondere dierenpark Apenheul.

Vliegveld of wellness

Zoekt u meer uitdaging of juist weldadige rust? Ook dat vindt u vlakbij B&B At MarRie’s. Op Airport Teuge beleeft u de luchtvaart heel dichtbij en kijkt u uw ogen uit. Kleine vliegtuigen komen en gaan, zweefvliegtuigen cirkelen geruisloos boven u en parachutisten landen vlak voor u. Wilt u daarna even bijkomen van alle turbulentie? Sluit dan af met weldadige wellness bij Thermen Bussloo, op fietsafstand van B&B At MarRie’s. Geniet er van saunarituelen uit heel de wereld en ontspan in heilzame baden en bronnen.

Waar u ook voor kiest, na een dagje uit komt u weer tot rust in uw comfortabele appartement bij At MarRie’s. Maak het er gezellig met een lekker hapje en drankje en geniet er nog even na van de dag.

Omgeving

At MarRie’s
H.W. Iordensweg 130A
7384 AK Wilp (Posterenk)