Gezellige appartementen van onze Bed & Breakfast

Bij onze Bed & Breakfast kunt u kiezen uit twee lichte appartementen, die van alle gemakken zijn voorzien en geschikt zijn voor twee personen. Beide appartementen zijn comfortabel, hebben hun eigen ruime badkamer en zelfs een kitchenette. U kunt er heerlijk bijkomen van een actieve dag, in een lekkere luie stoel met een kop thee of een goed glas wijn. Van het overheerlijke ontbijt kunt u genieten in uw appartement of in de serre, wat u wilt. Rondom de bed & breakfast ligt een heerlijke tuin waar u lekker kunt relaxen met
uitzicht over de weilanden.

Ontdek de omgeving

Bed & Breakfast At MarRie’s ligt in de natuurrijke en groene IJsselvallei, tussen de Veluwe en de IJssel. Hier vindt u weidse uiterwaarden, rood-witte koeien in het land, statige boerenhoeven, gezellige dorpjes, en vooral: de rivier de IJssel die zich door het landschap slingert. U kunt hier eindeloos wandelen over smalle paadjes en kilometerslange fietstochten maken over de slingerende dijk. Of kies voor een dagje winkelen of cultuur snuiven in de dynamische Hanzesteden Deventer en Zutphen. Het kan allemaal in de nabije omgeving.

Bekijk beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Bed & breakfast At MarRie’s ligt in het landelijke dorpje Wilp, tussen de bruisende steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het is de ideale bestemming voor uw overnachting, na een heerlijk dagje Veluwe of IJsselvallei. Gastvrouw Marelva verwelkomt u graag en zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Rust en ruimte

De twee fijne appartementen zijn nieuw (in 2021) gemaakt in de aanbouw van de vrijstaande woning. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de eigen ingang voor de gasten, waardoor u fijn uw eigen gang kunt gaan. In de ruime, zonnige tuin zijn er meerdere plekken om even te genieten van een kopje koffie of waar u lekker kunt relaxen met uitzicht over de weilanden.

Heb je een vraag?
Neem contact op

    Velden met een * zijn verplicht. Deze zijn noodzakelijk voor mij, zodat ik op jouw bericht kan reageren.

    B&B eigenaresse Marelva

    Marelva
    Gastvrouw